zondag 1 juni 2008

01/06 - Raid de Biron


Eerste keer dat ik deze marathon mee deed, dus kijken naar het hoogteprofiel op zoenk-website. Met dat profiel in gedachte afgezakt naar Biron. Een klein 2 uurtjes otto-bollen. Twas vrij goe weer, vertrokken rond de 15 graden en heel de dag wisselend bewolkt en zonnig,...kortom ideaal weer. Twas wennen,....3,5 euro inschrijving... voor chrono dat is nog eens iets anders dan 20euro om te mogen starten.

Het parcours zelf was verrassend goed,.... ideale combinatie van technische stukken en platte stukken om te recupereren. Bij sommige afdalingen was het serieus opletten.....stukken rots...goed nat en wat bedekt met wat mos..kortom ideale ingredienten voor valpartijen. Heb op 1 afdaling nen quad tegen gekomen die iemand ging oppikken die zwaar ten val was gekomen. Hopelijk voor die persoon blijft de schade beperkt.


Uiteindelijk bleek dat ze dit jaar het parcours andersom hebben gedaan,...dus ipv eerst 20km rustig was het nu de laatste 20km rustiger...uiteindelijk al bij al een schitterend parcours, en voor dat geld.... doet me denken aan Bataille des ardennes.

Nog 1 chrono RDHF voor de grote dag. Grote dag = 4 Juli....onze trouwdag....met vervolgens onze huwelijksvakantie. Dus RDHF is de laatste,...Ik hoop in augustus de draad terug op te pikken op Bataille des Ardennes na een prachtige huwelijksvakantie met mijn schatje.

Stats:
Uitslag: 7/35
km: 64,3
hm: 990
avg: 21,6km/u
avg hrm: 168

Geen opmerkingen: